KARS / MERKEZ - Ölçülü Şehit Turgay Salgar İlkokulu

Haz

OKULUMUZDA DİŞ HEKİMİ TARAFINDAN TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında '' Çevre Bilinci ve Küresel İklim Değişiklikleri'' İle İlgili Öğrencilerimize Farkındalık Eğitimi Verildi.

Haz

Hepsi Burada ailesi BİR GÜLÜŞ YETER projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirip çocuklarımıza hediyeler dağıtmışlardır.Çocuklarımıza yaşattıkları özel günden ötürü HEPSİ BURADA'nın tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun olası afet ve acil durumlara önceden hazırlıklı olması bakımından tahliye tatbikatı başarıyla gerçekleşmiştir.

Mrt

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri tarafından Sosyal Bilgiler dersinde " Doğal Afetler ve Korunma Yolları " adlı sunum çalışması yapıldı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve değerli Fatma SOYSAL öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz

Kütüphaneler Haftasında öğrencilerimizin kütüphane etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü

Nis

Sanem Aktaş ve Irmak Çapanoğlu öğretmenlerimizin katkılarıyla  4-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" konulu drama gösterimiz.